Arama sonuçlarınız

  1. Masar

    Minecraft Faction Sunucu için Yetkili Alımı İlanı

    Alım yapabilmeniz için daha doğru bir başlık seçmelisiniz ki insanlar sizi bulabilsin. Başlığı düzelttim. Başarılar dilerim.
  2. Masar

    ixir Playstation yorum

    Reklam amaçlı ve gerçeği yansıtmayan reklamdan dolayı link siteden kaldırılmıştır.
  3. Masar

    Rappelz Online Pvp Server Kurma

    Sadece 2 3 arkadaş için ise olabilir. Senin bilgisayarın açık olduğu sürece server açık kalır. Bilgisayarın güçlü olması dışında iyi download ve upload internetin olmalı. Serverin, oyunun kasmaması için ama denenebilir. Ben biraz bilgi edineyim hatırlayayım dönüş yaparım sana. Nostalji içinde...
  4. Masar

    Rappelz Online Pvp Server Kurma

    Eski Rappelz adındaki pvp serverin server dosyalarını aynı şekilde bulmak zor. Eski epic olarak bulabilirsiniz elitepvp sitesinden bakılabilir. Servera giriş sağlayabilmek için sunucudan launcher ayarları yapılmalı. Evde kullandığınız bilgisayardan bu işlemi yapıyorsanız biraz zor. Uzun yıllar...
  5. Masar

    ÇÖZÜLMEMİŞ Oyun arıyorum!

    Araştıracağım
  6. Masar

    Merhabalar ben burakberry

    Merhaba aramıza hoş geldin, umarım aramızda kalıcı olursun ve kendini geliştirirsin. :)
  7. Masar

    En Popüler Şifreler Belli Oldu

    Hala bu şifreleri kullanan var mı cidden. :D yıl oldu 2020...
  8. Masar

    Sunset Hardcore - benim ilk oyun

    You can add the google play link of the application :)
  9. Masar

    Sunset Hardcore - benim ilk oyun

    Konudaki linkleri lütfen düzeltin. Başarılı bir oyun olmuş umarım daha fazla geliştirirsiniz. Linkleri güncellemediğiniz taktirde konu arşive taşınacaktır.
  10. Masar

    GTA San Andreas Reddedilmek Film

    Çok iyi olmuş :D sonu harika. Devamını bekleriz.
  11. Masar

    BIOS Filmi Ertelendi

    İlgi çekici bir film olacaktı fakat uzun olan ara daha da uzayacak :)
  12. Masar

    Neden Yeni Konu Açamıyorum?

    Neden Yeni Konu Açamıyorum? Merhaba GameTürk ailesi, forumumuz da ayarlarını yaptığımız yeni güncelleme ile yeni üyeler aşağıda belirtilen kategorilerde yeni konu açma izinleri alınmıştır. Ne Zaman Konu Açabilirim? Forumda reklamları önlemek amaçlı 50 mesajın altındaki üyeler belirtilen...
  13. Masar

    Selamlar ben Sahinchez

    Merhaba, öncelikle foruma hoş geldiniz. Projelerinizden ve içeriklerinizden bahsedebilir misiniz?
  14. Masar

    Doğum gününüz kutlu olsun. 🎂

    Doğum gününüz kutlu olsun. 🎂
  15. Masar

    Webzen 11.Yıl Ücretsiz Hediye Kodu

    Merhaba arkadaşlar, Webzen'in 11.yıl etkinlikleri geçtiğimiz salı günü sona erdi. Tabi bununla kalmayarak 11.yıla özel olarak Webzen'in Rappelz Online, Flyff, C9 ve MU Online oyunları için ücretsiz hediye kodunu paylaştı. 🔥 Webzen Ücretsiz Hediy Kodu: Y82SFS4GVR6Z7WHJ Hediye Kodu Ne Veriyor...
  16. Masar

    Rappelz Online 12 Mayıs Haftalık Bakım Notları

    Bakım Tarihi : 12 Mayıs 2020 Oyun Bakımı: 07:00 - 11:00 [GMT] İngiltere: 08:00 - 12:00 [GMT + 1] FR, DE, PL, IT: 09:00 - 13:00 [GMT + 2] TR: 10:00 - 14:00 [GMT +3] ABD: 03:00 - 07:00 [ET] Portal Bakımı: 07:00 - 09:00 [GMT] İngiltere: 08:00 - 10:00 [GMT + 1] FR, DE, PL, IT: 09:00 - 11:00 [GMT +...
  17. Masar

    Rappelz Online Webzen 11.Yılına Özel Ücretsiz Kod

    Rappelz Online Webzen 11.Yılına Özel Ücretsiz Kod Gameitems, Webzen'in 11.yılına özel bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık sonucunda webzen mmorpg oyunları için Gameitems'e mail adresi ile abonelik şartında size ücretsiz kod verecek. Verilen kod ile Webzen'e ait MU Online, C9, Flyff ve Rappelz...
  18. Masar

    Rappelz Kemer Petleri ve İstatistikleri

    Rappelz Kemer Petleri ve İstatistikleri Merhaba Rappelz sevenler, Rappelz kemer petleri oyunda çok önemli bir yere sahiptir ve bu kemerlere evcilleştirebildiğimiz petler ve bos kartları ekleyebiliyoruz. Bu şekilde her evcilleştirilmiş petin verdiği istatistiği karakterimize işleyebiliyoruz...
  19. Masar

    Rappelz Online Pvp Server Kurma

    Server dosyaları bozulan diskimdeydi, şuan maalesef diskten dosyaları alamıyorum.
Üst