Biraz daha detay istersem, işlemci konusunda AMD mi İntel mi tercihiniz nedir buna göre bakalım.Masaüstü kasa hazır bi şekilde.
Ben daha uygun fiyat olması amaçlı topladığım bilgisayarlarda AMD kullanıyorum ve memnunum. Araştırıp dönüş yapacağım.fark etmez siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
intel olursa daha iyi olur 1 tık
Oyun için AMD hah iyi bencefark etmez siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
intel olursa daha iyi olur 1 tık
Aslına bakarsan AMD ısınıyor algısından biraz çıkmak gerekli. Tüm işlemciler ısınıyor yeter ki soğutmayı bilmeli. İntel 6700 işlemci sahibiydim. Stok soğutucu da sorunsuz kullandım. Oyunlarda fazla ses çıkartıyordu. Geçen yıl ise AMD işlemciye geçtim performans olarak aynı. Isı olarak aynı, yine aynı ses seviyesini aldım. Stok soğutucular fazlasıyla kafayı şişiriyor. @batuhanssolyu arkadaşımızda bilgisayarı geldikten bir kaç ay içinde hem ram yükseltmesi hem de İşlemci fanı takviyesi yaparsa AMD işlemcisi ile sorunsuz yüksek ayarlarda oyununu oynayacaktır.Eğer Oyun Bağımlısı biri iseniz intel sistem tavsiye ederim amd ye göre daha az ısınan işlemcileri var bu bütçeye göre 300-400 ₺ bandında oynama yapar